Bestilling og levering

Leveringstider.

Per post: Normal leveringstid fra bestilling til pakken kan hentes, er 3-6 dager. Avvik kan forekomme, men din bestilling skal bli pakket innen tre virkedager. Du vil få hentemelding fra Bring når pakken kan hentes. Ved behov kan https://www.bring.no/kundeservice/kontakt-oss kontaktes for inntil 10 dagers ekstra hentefrist. Mottaker slipper også å signere ved overlevering. Personalet i Post i butikk eller på postkontoret signerer med "C" på sin håndterminal.

Levert på døren: I byer og tettsteder blir pakken levert på kveldstid mellom kl. 17-21. Posten har nå utvidet tidsvinduet for kveldslevering, og forsøker å levere allerede fra kl. 12 også i byer og tettsteder. Alle andre steder blir den levert i tidsrommet kl. 08-17. Når varen er på vei vil du motta en SMS fra Bring med informasjon om forventet leveringsdag. Normal leveringstid fra pakken bestilles til du får den levert, er 3-6 dager.

Hent i butikk:
Dette alternativet er midlertidig utilgjengelig. Vi har tett dialog med butikkene og alternativet vil bli tilgjengelig straks dette er mulig.

 

Sporing av pakker

Hente på posten: Du får SMS med sporingsnummer. Du kan følge pakken ved å legge inn sporingsnummer på Bring sine sider.

Levert på døren: Når varen er på vei, får du en SMS med informasjon om forventet leveringsdag. Les mer om hjemlevering her.

Hent i butikk: Pakkesporing er dessverre ikke mulig når «Hent i butikk» er valgt. Se informasjon om leveringstider ovenfor. 


Hvordan vet jeg at bestillingen har gått igjennom?

Du får ordrebekreftelse på mail når ordren din er godkjent. Når varen(e) er sendt, får du en ny mail med utsendelsesbekreftelse, som betyr at ordren er plukket og sendt.


Feil i leveransen

Hva gjør jeg hvis innholdet i pakken ikke stemmer med min bestilling?
Hvis innholdet i pakken ikke stemmer med din bestilling, må du ta kontakt med oss på kundeservice@elements.as. E-posten må inneholde ordrenummer, som du finner på ordrebekreftelsen, og beskrivelse av hva som er feil.

 

© 2019 - Norges Røde Kors